Ka nisur aksioni protestues i kolektivit “Marshojmë s’festojmë” te Kuvendi i Kosovës në lidhje me reagimet kundër Projektligjit për Shëndet Riprodhues dhe Fertilizim të Asistuar Mjekësor.

“Deputetët/et s’kanë mandat me i cenu trupat tanë”, “A e prish familjen IVF në spitale private?”, “Shteti laik ku?”, “Kushtetuta, ku?”
Ky kolektiv ka shkruar edhe emrat e deputetëve që po e kundërshtojjnë projektligjin: “Duda, ku i ki kufijtë”, “Albena, edhe seksiste edhe raciste”, “Eman, mos rrej!”, “Visar, individët janë gratë”

 

SHPËRNDAJE