indell11Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar, kryetari i KKSH-së Jonuz Musliu priti në takim një grup deputetesh nga Parlamenti i Republikës së Kosovë.

 

Kryetari Musliu e njoftoi me rrjedhat e këtij institucioni, punën, orientimet dhe çështjet që presin të zgjidhen duke vënë theksin në çështjet e arsimit, kulturës, informimit dhe përdorimit zyrtarë të gjuhës dhe shkrimit shqip, sikur dhe çështjet me rëndësi të veçant për shqiptarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës

SHPËRNDAJE