GooglePër shkak të zgjedhjeve në Amerikë, dy nga emrat më të kërkuar janë ata të fituesit dhe humbësit të këtyre zgjedhjeve.

Lista e plotë është si më poshtë:
1-Donald Trump
2-Hilary Clinton
3-Michael Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante

SHPËRNDAJE