VV në Zvicër të dielën në Cyrih tubim informative Rexhep Selimi me mëgrimtarët

Përshëndetje të nderuar/a,

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE në Zvicër ju njofton dhe ju fton në takimin e radhës me bashkatëdhetarë neZurich.

Në këtë takim do të flas : Rexhep Selimi, Deputet i Kuvendit të Kosovës dhe anëtarë i Lëvizjes VETËVENDOSJE !

 

Vend takimi dhe orari :
E diel, 19 shkurt 2012, ora 17h00,
Vendi : “Klubi i Tetovës” Albulastrasse 34. 8048 Zürich

 

Prezenca juaj na nderon. Ndersa, kurreshtja gazetareske , pyetjet dhe komentet e juaja janë të mireseardhura dhe do ta bëjnë këtë takim më interesant dhe më të dobishëm për të gjithë.

 

Ju mirëpresim!

 

Me nderime,

 

Mujë Shala

[email protected]

[email protected]

078 922 28 78

Qendra në Zvicër

Lëvizja VETEVENDOSJE!

BASHKË ËSHTË E MUNDSHME

SHPËRNDAJE