Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës e ka zgjedhur, Ibrahim Gashin rektor të ri të Universitetit të Prishtinës. Ai është zgjedhur unanimisht nga anëtarët e Këshilli Drejtues i UP-së.Këshillit sot ka intervistuar pesë kandidatë që kanë konkurruar dhe më pas do të votojë për zgjedhjen e njërit prej tyre. Në garë për këtë vend kishin konkurruar përveç Ibrahim Gashit edhe Berim Ramosaj, Naser Zabeli, Avdullah Zejnullahu dhe Isa Elezaj. Nga lista për postin e rektorit janë eliminuar dy kandidatë: Valon Murtezaj dhe Fadil Maloku me arsyetimin se nuk e kanë pasur të kompletuar dokumentacionin që kërkohej me konkurs.

SHPËRNDAJE