Me një financim prej 5,3 milionë eurosh, Zvicra mbështet Shqipërinë për përshtatjen me standardet evropiane të ruajtjes së digave, njofton AIK “Presheva Jonë”

Nga kjo shumë, 1 milionë euro, do të shkojnë për studime më të thella mbi perspektivën e digave në lumenjtë Drin dhe Mat.

Monitorimi i ruajtjes, parametrat e derdhjes dhe planet e emergjencës së brendshme, janë tre përbërësit kryesor të këtij projekti.

SHPËRNDAJE