Sipas policisë së kantonit të Cyrihut,  lojtari më i mirë i futbollistëve të rinjë në  Zvicrës për vitin 2000,  serbi Nand Saviçi (31) me shtetësi të dyfishtë, javën që shkoi dënohet me tri vjet burg. Ai është i njohur për policinë zvicerane si trafikant (kokaine) droge i cili vete ka pranuar se ka shitur 1.2 kg dorgë,  njofton agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”Cyrih, 28 mars

 

Nisur nga trafiku i drogës dhe dënimi i tij nga një gjykatë zvicerane duket se serbi Nenad Savic mes futbollit dhe drogës, kishte zgjedhur ketë të fundit për t’u bërë më shpejtë i pasur… Savic akuzohet se ka vënë në treg një sasti të madhe droge  i njohur për policinë zvicerane se me ketë “biznes” të drogës ishte marrur edhe më parë në nëntorin e vitit 2008 që  kishte shitur dy kilogramë marihuana. Sipas policisë së kantonit të Cyrihut,  lojtari më i mirë i futbollistëve të rinjë në  Zvicrës për vitin 2000,  serbi Nand Saviçi (31) me shtetësi të dyfishtë, javën që shkoi dënohet me tri vjet burg. Ai është i njohur për policinë zvicerane si trafikant (kokaine) droge i cili vete ka pranuar se ka shitur 1.2 kg dorgë,  njofton agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”. Sipa shetuesive të prokurorisë, ka rezoltuar se Savic për 18.000 franga ka bleu 300 gramë kokainë të cilën më apsgtaj e ka shitur me shumërpej 27 500 franga, drgoë kjo e  përzier me 200 gram qumësht pluhur. Serbi savic jetonte në rrethin e Cyrihut me motrën e saj, dhe para se të vijnë në gjykim nuk ishte i gatshëm për të komentuar mbi situatën e tij delikate tèe involvuar në një rrejtë trafiknatësh droge në zvcër.  Savic është (nëmoshën 19 vj.) ka qenë anëtar i brezit të kampionatit ekipet e Bazelit në vitin 2002.

SHPËRNDAJE