Ky guri si „babgjysh“ në mes të  rrugës në Zvicër nuk ka 20 kg apo 200 kg, por plotë 200 tonë..nuk është as muze e as dekorim, por me pahirë, ka rrëshitur nga malet në rrugë, falë zotit por pa pasoja, njofton agjencia “Presheva jonë. Guri që po e shifni në foto . ka bllokuar rrugën dhe nuk del as njeri e as teknikë që mund ta luaj vendit i cili qe plot dy javë ka lyp “azil” në këtë rrugë në Julier, fshta ky në  Mulegns(GR) të Zvicër

SHPËRNDAJE