Kurti para ca ditësh ka emruar Alma Dushi Kabashi, zëvendësministre në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim.

Ndërkohë që e njejta  pra zv. ministreja ka shpërndare në rrjetin social facebook, muzikë serbe, madje është munduar të përqojë edhe tek të tjerët dashurinë që ka për atë.

Ja postimi i Dushit.

SHPËRNDAJE