Një qytetar nga Prishtina ka lajmëruar policinë se gruaja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më

Rasti ka ndodhur të shtunën në lagjen “Sofali” të Prishtinës.

Ankuesi ka raportuar në polici se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia në raportin 24 orësh bën të ditur se rasti është duke u hetuar.

SHPËRNDAJE