Presidenti i Palermos Zamparini është shprehur i gatshëm ta lëshoj Pastoren nga klubi por vetëm me një shumë të lartë parashë.

Me argjentinasin më janë të lihdur City,Barcelona,Inter dhe Real Madrid,të cilët janë të gatshëm të ofrojnë shuma të majme për mesfushorin.
Shuma të cilën e kërkon presidenti i Palermos nuk do të jetë më e vogël se 30 mln euro

SHPËRNDAJE