afe9f0f3-f764-4b9e-97da-7b1faccf7839Patroni i garazhes gjigante AUTOPRO  BENZ 200 % ne Genevë te udhehequr nga Besnik Benz Ajeti (Foto: Abedin Mustafa)

 

Gjeneve, 121 mars -Duke filluar nga ora 18 ne Gjeneveu bajt  Gala Mbremje me rastin e hapjes se garazhes gjigante, me te madhe ne Gjeneve AUTOPRO  BENZ 200 % te udhehequr nga Besnik Benz Ajeti, njofton  agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra

 

 

Mysafire special: Zajmina Vasjari, Labinot Rexha

590e0b4a-608e-469c-a98e-d6083d78086bNe ket mbrëmje Gala, e cila ishte me shume s enje promovim ishte  festë e e prëbashket mes shqiptareve dhe zvicerane muaren pjse mbi rreth 400 mysafire. Pos ekipit dhe punetoreve (20 sish) te AUTOPRO  BENZ 200 muaren pjese edhe autoritete nga shqiptare nga Kosova, Shqiperia si dhe autoritete e miq zviceran dhe shune kliente te kesaj garazhe me patron shqiptar nga Kosova Besnik Ajeti i cili qe prej dy deceniesh jeton dhe vepron ne Gjeneve. Do theksuar se vllezerit Ajeti jane te njohur si sponzor, humanist qe kane nduhmuar aktivitete kulturore e kombetare ne vendlindje e Zvicer, njofton  agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

4703b0f6-5d02-45e2-b680-4df7af1fb4b4Ket mbremje Gala promovuse e freskoimpadyshim edhe muzika shqipe. Shkelqen si hana e dilli kengetarja jone e njohur Zajmina Vasjari dhe Labinot Rexha. Ata kenaqen mysafiret, saqe e ben “sabah” me kenge e valle shqipe, anglisht e muzike zvicerane per mysafiret. Mbremja kaloi pa kurrëfare incidenti, normalisht se  mbremja ishte e “blindur” me police zviceran. ne  fakt ata kesaj radhe nuk kishin ardhur as për te ruajtur dikend por as t ju ruheshin dikjut. Thjeshtë,  policia ishin te ftuar si miqe te Besnikut, vellezërve Ajeti, shqiptareve qe kishin  shprehur deshirën  ta  ndjanë  bashkarisht ne këte mbremje nga nje copë fli, nga nje gote Skenderbeg (ama vec nga nje pike, vec sa per ta shijuar- déguster)
zjmmmm333Aty pran vec muzikes dhe atomesfera ishte molti mozaik amtosfere e stolisur flamuj shqiptare, te Kosovës, amerikan, zviceran, te qyteti të Gjenevës etj… Zajmina e “kalli” Gjenevën: Nga Presheva deri n’Prevezë është shipni, EIhste mbejme enxehte qe nuk mabahet ne Gjenevë, siq thoi disa a ka dikund naj kvoe uje s eu kall Gjeneva kur degjuan kenget e dhe  zerin e  Zajminës “nga Presheva deri n’Prevezë është Shipni”

 

Zajmina nga shqiptaret ne Gjenevë u prit si Angelina Jolie me Ferrary 

Tham se Zajmina Vasjari dhe Labinot Rexha shkelqen si hana e dilli sepse kenaqen publiku  me muzike populloree shqipe per disa ore rresht…Eshte intesatn te theksohet se Zajmina nga shqiptaret ne Gjenevë u prit si Angelina Jolie me Ferrary.

522c9f60-9bc1-488e-abc3-ed90caa4d6a2Sikur policia ashtu edhe pjesemarrësit pohuan agjencise  lajmeve “Presheva jonë” shqiptaret ne Zvcer duhet ndjekin shembullin e Bensikut benz. shembullin evëllezerve Ajeti..Punetore, pa fjalë. Shkoi i mire me shumë miqe edhe ne them ketu ne Zvicer sikur ju shqiptaret, na thane shume zviceran te cilet u gjenden gjate kesaj mbrëmje Gala me rastin e promovimit të AUTOPRO  BENZ 200 % te udhehequr nga Besnik Benz Ajeti.  Per myfiret u shtua darke deri n fytë..te gjithe u ndane të kenaqur duke i uruar vëllzërve Ajeit suksese dhe pune te mbarë ! 10583897_1064310543590301_6107172862943451973_n6c3ef754-3c4e-45e1-bfee-40d54c79cafa6feade85-ec1e-4824-8b83-1503abebba6111667320_896541337135755_275544390275108040_n

 

SHPËRNDAJE