Presheva, 20 tetor  -Ish-ministrja për Dialog, Edita Tahiri, qëkur kanë përfunduar zgjedhjet e 11 qershorit, nuk është parë më në paraqitjet publike dhe e njëjta nuk ka marrë ndonjë post qeveritar, ani pse është në koalicion me PDK-në Tahiri, e cila thirrej si ministre pa Portofol dhe kishte udhëheqjen e bisedime teknike në dialogun Kosovë – Serbi dhe kishte nje rresht rktika rreth keitj dialogu simdos me rastin Kurt Kosva “fiutoi” kondin e serb te telefonise apo krika e akuza nga Presheva per premtime te kota për njohejn e diplomava?!.

Studentet e Lugines se Presheves qe studiuna ne Kosovë, sot me me diploma edne te panjohura e as te nostirfikuara japin 1 Milinon kush e gjen Edita Tahirin, shkruan agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

 

“Humb Edita Tahiri”, “Zhduket” Edita”, “Tretet znj.Tahiri”..ishin këta vetëm ca tituj qe i kemi hasur ditëve te fundit në mediat tona dhe të shqetësuar nga këto lajme agjencia “Presheva Jonë” është në kërkim e sipër duke shpallur të zhdukur  « WANTED »  Edita Tahiri, të cilin rast redaksia jonë e ka “paraqitur” edhe tek Interpol-i, Amnesty International dhe ICRC ne Gjenevë si rast “missing”..dhe ka gjasa që agjencia jonë  ta gjejë vetë, shëndosh e rehat..edhe pa ndihmën e Interpol-it apo Pacollit…

Te gjithe ata qe ndeshen me te le te njftojne postin e afret te policise ose ne redaksi,. Edita Tahiri e gjat 1.69 cm, 89 kg, mbane syze te zeza, kua ka dalur nga shtpia, pardon nga zyra  e saj mbante fustan te zi dhe kmishe te zezë.

 

SHPËRNDAJE