Preshevë, 18 mars -Bordi Komunal i Partisë Përparimtare Serbe (SNS) në Bujanoc sot në sheshin e qytetin “Skenderbe” kanë shpërndarë materiale promovuese ne “praninë” e kyremnistrit serb Vucic (kuptom me fotot e tija te medha rrugëve te qyrtetit) dhe kane biseduar me qytetarët në kuadër të fushatës “Më të shpejtë, më të fortë, më të mirë.”, njfton agejncia e lajmeve “Presheva jonë”

Pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhjet e ardhshme presidenciale më 2 prill do të varet nga motivimi, ku parti serbe kane filkluar fushaten e ytre dhe en lguinene Preshves, sidomos ne ato mjedise ka ka me shume serbë.

Ky tubim  do të përsëritet të hënën dhe në oren 11-te në sheshin e qytetit,  tha perparimtari i Bujancoti Nenad Mitrovic.

Pamvaresisht nga fushata parazgjehdor presidenciale e serbeve edhe ne mjediset shqiptare, keta te fundit nuk ju interesojne keto zgjehdje ashtu siq nuk ju intzerson asnje kandidatati serb për presdinrt për Luginen e Preshevës,. prandja edh eshiptaret e Lugine së Presdhvës nuk mbeshtesin asnje kanditat, sespe jane te gjthe një, merre njanin e mëshoj tjetrit..

SHPËRNDAJE