Kompania Volkswagen, në vitin 2018 do ta sjellë modelin e ri të quajtur Arteon, i cili është pasardhësi i Passat CC.

 

VW Arteon gjendet në mes të modelit CC dhe atij Phideon dhe pritet që të jetë një konkurrent i fortë i Audi A5.

 

Kjo super-veturë pritet që të vjen me motor 2.0-litra me 4 cilindra dhe 188 kuaj-fuqi, e cila tërheq vetëm me rrotat e para. Ndërsa motori tjetër do të ketë 276 kuaj-fuqi dhe tërheq me të katër rrotat.

SHPËRNDAJE