Ish-kryeministri shqiptar Sali Berisha, ka folur për suksesin e  “Presheva Jonë” si nje agjenci e vetme shqiptare ne Medvegjë, Bujanoc dhe Preshevë,  me rastin 7 vjetorit të themelimit të saj.

Berisha ka thënë se  është  agjencia “Presdheva jonmë” tashm eshte bëre nje lidere mediale  e cila ka luajtur dhe por luan rol të madh dhe te”pazëvendësueshëm në promovimin dhe mbrojtjen e interesit kombëtar.

Ai ka vlerësuar se kjo agjencie kombëtare ka dhënë kontribut të veçantë në informimin mbi zhvillimet kombëtare të diasporës shqiptare si agjencia me e ndjekur e saj.

Duke uruar suksese edhe më të mëdha, ish-kryeministri ka shprehur mirënjohjen e tij të thellë për ekipin e agjenise se lajemeve “Presheva jonë”, e cila sipas tij, i ka dhënë mbështetje të çmuar duke sensibiluzura jo vetem ceshtjen e Lugines se Preshevës por edhe ceshtjen kombëtare ne arenen nderkombëtare, ndryshe “Presheva Jonë” nuk do te ishte sot mediumi me i cituar ne mediat shqiptare, ne ballkan dhe ne Zvicer dhe mediat tjera boterore .

SHPËRNDAJE