Lëvizja Vetëvendosje! në Lozanë dhe Bern

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Lëvizja Vetëvendosje! Qendra në Zvicër, ka nderin t’ju ftojë në takimet  e organizaura me bashkatdhetarë, njofton agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”

Pjesëmarrës do të jenë:

Albin Kurti

Kryetar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Kryetar i Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Kosovës.

Xhelal Sveçla

Drejtues i Sekretariatit për Mardhënie me Jashtë – i Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Tema : Roli, rëndësia e Diasporës dhe situata aktuale në Kosovë


Takimet do të mbahen në:

Lozanë :

E premte, 7 shtator 2012

Ora: 19h30

Adresa: Salle de Spectacles

Rue de Lausanne 37

1020 Renens VD

Bern :

E diel, 9 shtator 2012

Ora: 16h00

Adresa: HotelBern

Zeughausgasse 9

3011 Bern

 

Për informata shtesë mund te na kontaktoni në:

Sekretariati i qendrës: Qëndresa Koxha – [email protected]

Kryetari i qendrës : Mujë Shala – [email protected]

 

Ju dëshirojmë mirëseardhje!

Lëvizja Vetëvendosje! Qendra në Zvicër

SHPËRNDAJE