vetvrasjeVetëvaret një i dënuar me burgim të përjetshëm në burgun e Zaharisë në Krujë.

Arben Peca i cili ishte i dënuar për veprën penale të vrasjes, u gjet i vetëvarur nga gardianët e burgut.
Policia po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes dhe shkaqeve që e çuan Pecën të ndërmerrte këtë vetëflijim.

SHPËRNDAJE