Një histori e tmerrshme dhe një tragjedi e vërtetë, është cilësuar ajo e vrasjes që një babai, nga fëmija i tij … vetëm 3 vjeç.

Viktima quhet Michael Payless dhe mësohet se ka vdekur në vend, pas një goditje me pistoletë që i bëri djali i tij i vogël, ndërsa ai ishte shtrirë në shtrat dhe po shihte TV.

Nuk është ende e qartë për hetuesit se sa afër ishte fëmija në fakt, kur ai e tërhoqi këmbëzën dhe goditi për vdekje të atin.

Për këta faktorë, duhet të presim vendimin e autopsisë. Por sipas një rindërtimi të parë të ngjarjes, fëmija ka gjetur një armë në shtëpi, lehtësisht të arritshme dhe kaq, duket se ka mjaftuar për të kryer vrasjen fatale.

SHPËRNDAJE