Po ju prezantojmë të gjithëve juve bashkëatdhetarë vendin tuaj ideal për tu furnizuar me perde dhe tepihë të kualitetit më të lartë por edhe çmimet më të mira në tregun tonë.

Banes apo shtëpia juaj e re, sigurisht se ka nevojë për “dorën e fundi”, pra për perdet dhe tepihët të cilët të kualiteteve dhe çmimeve nga më të ndryshmet, i gjeni në Gjilan, në rrugën e Bujanocit te “LuxTex”.

Ne kemi qenë vetë kemi parë nga afër jo vetëm kualiteti dhe çmimet, por edhe mikpritjen e korrektësinë e stafit të sallonit absolutisht më të furnizuar në Republikën e Kosovës, me disa pika të cilat i posedojnë.

Kontaktoni në numrin: +383 45 29 00 97

Po ju prezantojmë disa pamje:

SHPËRNDAJE