Tre pjesëtarë të Policisë Kufitare të Kosovës, janë kidnapuar sot në territorin e Kosovës, në afërsi të Leposaviqit në rrugë ilegale.

Siç ka marrë vesh mediumi i afër me Vuçiqin, “Novosti”, bëhet fjalë për Rifat Zekën, Beqir Sefën dhe Mustafa Shemin.

SHPËRNDAJE