mustafaPreshevë, 5 tetor  -Kryemnistir  i Kosovës Isa Mustafa dite me pare eshte pare Vatikan i cili kishte akluar mbi 2 mije kilometra me ja prek doren Papës siq e quajnë qeveria “lobim” edhe spe ishjin takuar diosa sekonda ne korridoret e selisë se Vatikanit.

Nga ky takim i cli nuk u zhvillua ne kabinetin etij siq veprohe tme personalitet boteroe ai eshet pritur ne krrodor, siq shihet edhe ne foto qe kane prekur duar disa secunda. Se ishte zyrtar apo privat autoritetet nga Vatikani e kane konfrimuar sot per auencine e lajemeve “Presheva jonë” se ky takim ne korridor mes Papes  dhe Mustafes ka qene thjesht një takim privat, ndryshe do te kishim paraajmeruar me heret apo do te shkruanim ne web faqen e Selise se Shenjte. Vec kesaj per ket takim “zyrtar” te Papes me kyremnistrin e Kosovës asnje mediaum ilaian apo boreror nuk ka folur, pos mediatve të sponsorizuara nga Isa Mustava ?!

Ndryshe Vatikani dite me pare kishte demantuar mediat kosovare se edhe takimin e presidentit te  Kosovës Hashim Thaçi, se ai nuk ishte zyrtar, por privat

 

N ekosove kemi nje pershtypje se disa perosonalitet te ydshuar pe rkrime dhe korroupcion, jane duke u shtyer se kush po ja puth doren me shume papes. Ishalla i ben pune i bhet “kabull”…

SHPËRNDAJE