Reshat Ramadani -Çata 01.10.1960-3.07.2017

Ceremonia e varrimit te ndjerit Reshat Ramadani -Çata u be sot me iqindi me rite fetare ne pranine  e tre hoxhallareve i cili nga xhamia u percoll ne varrezat  e  St. Hekurudhor i shoqeruar nga qindra pjesemarres.

 

Pos familjareve dhe farefisit nga Rainca e Presheva per nda dneruare dhge per t ja dhene pershndetjen efuindit ne varrimin e sotem moren moren pjese edhe shume miq e shoke nga mbare Lugina e Presheves, Kosova e Maqedonia dhe Zvicra dhe Amerika.

Ne moshen 56 vjecare te henen e fundit ka nderruar jete Reshat Ramadani nga fshati Raince e  Presheves i cili disa vite kaloi ne Blegjike, kurse 3 vitet e fundit ne  Vavey te Zvicres

I ndjeri Çata ishte jo vetem babe, buree e  djal i dashur por edhe mik, shok dhe kojshi i mire. Qofte dheu i lehte mbi te. Allahu e shperblefte ne Xhehnet..  ishte ky urimi i qindra pjesemarresve ne ket kete varrim i cili u  ndoq edhe nga redaksia e agjencise se lajmeve  “Presheva jone”

SHPËRNDAJE