…ZOTI  E SHPËRBLEFT ME XHEHNET E FAMILJES JA DHASHT DURIMIN…

 

Varroset Endriti i vogël nga Lluçani

Bujanoc, 24 shtator

Siq kishte raportuar agencia jonë para një jave (18 shtator) në fshatin Lluçan kishte ndodhur një aksident i rëndë ku morën lendime të rënga tre persona. Njëri nga ta ishte edhe voglushi Endrit Shahini i cili sot ka  ndërruar jetë përkundër intervenimit të mjekëve. Do theksuar se Endriti ishte binjak.

 

Sot,  në orët e pasditës me kohën e namazit të  jacisë Endriti është varrosur në fshitine  tij në Lluçan  me nderime nga familjarët, bashkëfshatarët dhe qyetarë të shumtë nga Bujanoca e Lugina.

SHPËRNDAJE