Varrimi profesoreshës së ndjerë znj.Sadete Presheva do të bëhet me iqindi (16:15) në varrezat e qytetit në Preshevës. Në ora 15:00 është paraparë që në sallën e profesorëve të Gjimnazit “Skenderbeu” në Preshevës të mbahet një mbledhje komemorative ku do të jenë prezentë profesorë,intelektual,miq e dashamirë të profesoreshës së ndjerë. Ftohen të gjithë familja Presheva,nxënësit dhe miqt e profesorëshës që të marrin pjesë në varrimin e saj.

SHPËRNDAJE