Opinionisti Valon Syla, i ftuae ne emisionin “Favorit” ne T7, duke e komentuar nismen e FSHF-se dhe Armando Dukes qe bashke me FSF-ne ta organizojne kampionatin U21 per vitin 2027.

Syla ne nje moment eshte pajtuar me me dyshimet se i ndjeri, legjenda Fadil Vokrri ka pasur dyshime te cilat nuk ka mundur ti heqë kurr, se Armando Duka nuk e ka votuar Kosoven per pranim ne UEFA.

Syla ka vazhduar tutje duke thene se kane pasur disa takime me z. Vokrri ku i ndjeri ka shprehur nje shqetesim te tille, pra voten e Shqiperise ate bote ne Budapest, per cka z. Syla e ka ftuar te flase edhe djalin e legjendes Vokrri, per te cilin ka thene se din shume rrethe kesaj qe po flasim.

SHPËRNDAJE