shippserrtb111Preshevë, 16 tetor  -Ministri i Mbrojtjes i Serbisë Zoran Djordjevic ka vizituar sot papritmas kryetarin e ri të  Preshevës, Shqiprim Arifi, vizitë kjo e paparalajmëruar. Per kete vizite te shefit te mbrjtjes dhe armates serbe ne Preshevë edhe mediat serbe kane shkruar se ishte nje vizite tinëzare (“Ministar odbrane tajno na jugu Srbije“),  transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

presssdddMinistri i Mbrojtjes i Serbisë Zoran Djordjevic ka vizituar sot papritmas kryetarin e ri të  Preshevës, Shqiprim Arifi, vizitë kjo e paparalajmëruar.

Sipas njoftimit, ministri i Mbrojtjes i Serbisë Zoran Djordjevic, nga kjo vizitë tha se do ta ndihmojë komunën “për të tërhequr investitorët” ?!

Si të Ministrisë së Mbrojtjes, Gjorgjeviq ka thënë se ushtria serbe nën misionit të tretë për të ndihmuar të gjithë qytetarët në jug të Serbisë, pa marrë parasysh përkatësinë e tyre etnike apo fetare.

Në vazhdim Gjorgjevic ka shtuar se “ushtria serbe është e gatshme për të ndihmuar në zhvillimin e Preshevës, për shkak se ajo është shumë e rëndësishme për atë rajone serbë”

Djordjevic shprehu kënaqësinë e tij se ai u takua me kryetarin e ri dhe i uroi sukses në punën e ardhshme.

Kryetari i Komunës së Preshevës Arifi ka falënderuar Ministrin e Mbrojtjes të vizitojnë komunën e Preshevës dhe theksoi se kjo qasje e re do të lejojë partneritetin në të ardhmen.

“Kemi biseduar për situatën aktuale në komunë dhe bashkëpunimin me Armatën e Serbisë.  Ne tani e kemi në Preshevë një situatë e re për të gjithë qytetarët, edhe shqiptarët edhe serbët që jetojnë këtu me ne “, ka thënë Arifi. Në fakt as Arifi dhe asnjë lider tjetër nuk pati guxim t’i thotë ministrit te mbrojtjes se Presheva është blinduar nga forca te trefishta serbe që ka shkaktuar panik dhe frikë tek fëmijët dhe popullata. Të cilat deklarata e refrene para zgjedhjeve janë dëgjuar shpesh, nga liderët preshevar!

shippuuu

SHPËRNDAJE