Zurich, 29 mars -Ushtarët zviceranë me origjinë shqiptare sa krenar me uniformën e armates zvicerane po aq me krenar me traditne dhe hostorikun e lavdishëm te kombin shqiptar,  njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Në videon më poshtë qe ka bere BUM ne rrejrte sociale, shihet një ushtar nga Kosova i cili dëgjon këngë për komandantin legjendar, Adem Jashari.

“Mora Fjalë”, titullohet kënga që ky ushtar e dëgjon dhe e kendon në rrugët e Zyrichut të Zvicrës. Ne rrjetet sociale ai po përshëndet dhe ka shume komente e masazhe pozitive me “Bravo shqipe” (“Bravo albaner”)

Dite me pare mediat shqiptare kane shkruar, duke ju referaur agjencise se lajmeve “Presheva Jonë”,  se në Zvicer viteve te fundit shërbejne rreth 5.000 ushtare me orgjine shqiptare.

Më poshtë, pamjet:

SHPËRNDAJE