kallthaaUrimi i pare Thaqit i shkon nga Kallashi, vallëtarja e njohur sex-dance Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi.

Kallashi ka uruar që të jetë e para që ka uruar postin e presidentit Hashim Thaçit, ndërsa ka thënë se Thaçi është deshmuar se është njer i luftës dhe paqes.

Ja urimi i plotë i Kallashit:

Uroj te jem nder te paret tete uroj postin e Presidentit,nuk te ndal asnje furtun,je njeri i madh dhe nje politikan qe te don e mbar bota,politika udhehiqet me politik e jo ne rrug,ndaj ua deshmove edhe njeher se je njeri i luftes dhe i paqes,urime urime urime urime…………………………………………………….urime NJERZIT E MENQUR DHE TOLERANT I DON BOTA ,NDAJ DHE U JEPET VOTA,URIME URIME URIME

SHPËRNDAJE