Vyacheslav Nalyvaiko për asnjë moment nuk është penduar që i kishte dalur përpara tytës së pushkës automatike, pasi gjithmonë kishte besuar se produkti i tij më i ri është shumë cilësor.

Nalyvaiko, që sipas pamjes duket të jetë rreth të 50-ve, po qëndronte në një fushë të mbuluar me borë i veshur me jelek antiplumb, derisa miku i tij e qëlloi me pushkë nga 10 metra largësi.

Ai më pas nga jeleku nxjerr një copëz të metaltë, e cila kishte ndalur plumbin dhe nuk kishte lejuar të depërtoi në anën tjetër.
Shiko Videon:

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1528379494202″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen src=”https://vidnews.net/embed/1528379494202″></iframe><script src=”https://vidnews.net/assets/js/vid.js”>{“videoid”:”1528379494202″,”type”:1,”ratio”:0.75}</script><p><a href=”https://vidnews.net/video/1528379494202″>I bindur se jeleku i tij i ri antiplumb është i papërshkueshëm</a> on <a href=”https://vidnews.net”>Vidnews</a>.</p>

SHPËRNDAJE