Klubi anëtar i Superligës së Kosovës, KF Ulpiana 1926, nëpërmjet një njoftimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka bërë të ditur se kush janë delegatët që e përfaqësojnë këtë klub në Kuvendin e ardhshëm zgjedhor të FFK-së, derisa ka theksuar se nuk lejon ndërhyrjen e askujt në politikat e klubit.

Njoftimi i plotë i KF Ulpiana pa ndërhyrje:

KF ULPIANA 1926, njofton edhe njehere organet e FFK-se, se klubi qysh ne fillim te sezones 2021/2022, se ka dy DELEGAT te cilet do ta perfaqesojn KF ULPIANA 1926, ne te gjitha aktivitetet dhe Kuvendet zgjedhore qe do te mbahen nga FFK-ja, apo dhe vete klubi yne.
DELEGATET jane: Enver DURIQI dhe Ylli JASHARI per KUVENDIN zgjedhor qe do te mbahet nga FFK-ja, me date 06.04.2022.

Klubi njofton opinonin dhe te gjithe palet e ineresuara se nuk mundet askush te nderhyje ne politikat e KF ULPIANA 1926, nga Lipjani.

Me respekt
Kryesia e KF ULPIANA 1926
Lipjan.

SHPËRNDAJE