Unioni Demokratik Shqiptar ( UDSH ) – Dega ne Medvegje , rrahjen fizike te policit ndaj Sokol Ismajlit dhe familjes se tij ne Gerbac ne shtepine dhe pronen e tij e denon ashper dhe kerkon nga organet policore dhe te drejtesise qe polici i inkriminuar te marr denimin e merituar, konform ligjeve ne fuqi.

Medvegje ,                                                                                                  Unioni Demokratik Shqiptar – Medvegje

20.11.2011                                                                                                                               Kryetari : Rexhep Abazi

SHPËRNDAJE