Pas antonimit të himnit kombëtarë, kandidatët nga BL Leran, Bushtran dhe Geraj, para elektoratit të tyre dfrjtuesit e UDSH-së paraqiten projektet që kanë në plan ti realizojnë nëse fitojnë besimin e votuesve dhe udhëheqin me pushtetin e ardhshëm në komunën e Preshevës, njofton TVP.

 

Preshvë, 19 prill

UDSH ka filluar fushatën zgjedhore në BL Leran, ku janë promovuar 3 kandidatë për këshilltarë. Pas antonimit të himnit kombëtarë, kandidatët nga BL Leran, Bushtran dhe Geraj, para elektoratit të tyre paraqiten projektet që kanë në plan ti realizojnë nëse fitojnë besimin e votuesve dhe udhëheqin me pushtetin e ardhshëm në komunën e Preshevës. Gjithashtu kandidatët për këshilltarë drejtuan akuza në drejtim të pushtetit lokal në mos realizim të projekteve në këto fshatra. Fjalën e mori edhe kryetari i degës së UDSH-së në Preshevë Naser Aziri, duke thënë se nuk është rastësi që fushata hapet në Leran pasi që këto vendbanime janë harruar nga të gjithë. E në fund kryetari i UDSH-së Rahmi Zylfiu tha se duke rrethuar numrin 4 do të votoni për investime në ekonomi, infrastrukturë, arsim. Fushata e UDSH-së në BL Leran ku ishin të pranishëm edhe qytetarë nga Bushtrani dhe Gerajt përfundoi me moton “Për cilësi dhe dinjitet” rretho numrin 4.

SHPËRNDAJE