Një 32-vjeçar u arrestua nga policia në Fier ku është kapur duke thyer oraret e ndalim qarkullimit të vendosura për të menaxhuar krizën e koronavirusit në vend.
Arbër Stefa, me profesion stomatolog nga lagja “Sheq” është kapur duke blerë bukë në një furrë buke në lagjen “Liri” dhe më pas ka kundërshtuar edhe punonjësit e policisë.

Diten e sotme Arbër Stefa ka dalë para togave të zeza ndërsa Gjykata e ka lënë të lirë Rreth ngjarjes ka folur edhe Anesti Stefa, babai i Arbrit.
“Ne jemi pensionistë dhe djali jonë është i detyruar të na shërbejë. Pavarësisht këtij veprimi të policisë gjykata ka vendosur drejtësi duke e lënë të lirë”, eshte shprehur i riu.

SHPËRNDAJE