Raportohet se ish kryeministrja e Ukraninës, Yulia Tymoshenko është larguar nga një qendër paraburgimi dhe është dërguar në një burg të grave në Kharkiv.

Agjencia e lajmeve e Ukrainës, Interfax citon Partinë Batkivshina, të cilët thonë se Tymoshenko është marrë nga qendra e paraburgimit rreth orës 5 dhe është dërguar me një karrocë në një burg femrash, pasi që nuk ishte në gjendje që të ecte vetë.

Tymoshenko u dënua më herët këtë vit me shtatë vjet burg për shpërdorim detyre, në kohën kur ishte kryeministre

SHPËRNDAJE