Një incident ka ndodhur ditët e fundit në OKB. Në organizatën që tenton të ruajë paqen në botë ka shpërthyer dhuna.
Lajmi është mësuar pasi është publikuar një video në të cilën shihet një përleshje ndërmjet truprojave të kryeministri turk Recep Tayyip Erdogan dhe rojeve të sigurimit të OKB-së.
Forca të tjera është dashur të ndërhyjnë për të ndalur përleshjen. Një zëdhënës i OKB-së e ka konfirmuar incidentin duke shprehur keqardhje, por pa sqaruar se çka e shkaktoi atë.
Konsiderohet se kryeministri turk Erdogan është një nga udhëheqësit më të mbrojtur në BE për shkak të problematikave të Turqisë dhe investimit të qeverisë në ruajtjen dhe garantimin e kreut të saj.

SHPËRNDAJE