Në veri të Kolumbisë kanë dalë fjalë se të rinjtë bëjnë seks me gomarë dhe ajo atje është një tendencë në rritje.

Zyrtarët kanë vendosur të verifikojnë këto zëra, dhe me atë që kanë mësuar e parë, janë tronditur.

 

Dokumentari i shkurtër, në të cilin të rinjtë që veç sa kanë hyrë në pubertet i përshkruajnë aventurat e tyre seksuale me gomarë, ndërsa vendësit mendojnë që gjithçka është normale.

SHPËRNDAJE