Theodore Theodoridis ka thënë se nuk do të lejojnë që Kosova dhe Serbia të luajnë kundër njëra tjetrës.

k_1462282440-4341923Sekretari Gjeneral i UEFA’s, Theodore Theodoridis ka thënë se ata do të kujdesën që Kosova dhe Serbia të mos luajnë kundër njëra tjetrës.

Ai tha se ka edhe raste të tjera, kur dy kombëtare nuk mund të luajnë në një grup.

“Për fat të keq, ne shpesh e aplikojmë këtë praktikë, e cila është e domosdoshme për garat ndërkombëtare, si rasti i Rusisë dhe Ukrainës, apo Azerbajxhani me Armeninë”, ka thënë Theodoridis.

SHPËRNDAJE