Partia Demokratike e Kosoves po vazhdon shtrirjen e saje ne diaspore.  Suksesshem e kane mbajtur Keshillin Iniciues prej 25 anetareve, ku kryetar eshte zgjedhur z.  Jetlir Llugani.

Njoftimi i plote:


Themelohet Këshilli iniciues prej 25 anëtarëve për Organizimin e Kuvendit të degës së PDK-së për Belgjikë dhe kryetar u zgjodh Jetlir Llugani.

Një hap i rëndësishëm drejt forcimit dhe organizimit të veprimtarisë politike të Partisë Demokratike të Kosovës në Belgjikë.

SHPËRNDAJE