Ky do të jetë televizori i së ardhmes. Bëhet fjalë për modelin OLED (organic light-emitting diode) që është vetëm 4 milimetra i trashë. Për ekranin e tij do të përdoret e njëjta teknologji që përdoret për krijimin e ekraneve të telefonave të zgjuar, që prodhon një rezolucion të lartë.

Ky televizor i ri përveçse do të ketë një trashësi prej 4 mm do të ketë dhe një peshë të vogël, vetëm 7.5 kg.

Ky televizor pritet të nxirret në treg së shpejti nga LG. Model televizori OLED më parë ka nxjerr në treg Sany dhe kushton 2 000 paund.

 

SHPËRNDAJE