Vetëm 700 metra nga rëra e plazhit të bukur të Velipojës, gjindet “Hotel Globi”, bash si një kullë shqiptari ku akomodim mund të gjejnë të gjithë ata që duan të kalojnë pushimet nën diellin e ngrohtë të Shqipërisë së bukur mëmë.

“Hotel Globi” së bashku me restaurantin në kuadër të hotelit, edhe këtë vitë janë “armatosur që ti bëjnë ballë” pushuesve me cmimet absolutisht fantastike, si askund tjetër në Shqipëri.

Me një mikpritje vëllazërore të cilën e dëshmojnë edhe me cmimet e lira, Hotel Globi ka lloje të ndryshme të dhomave duke filluar nga ato cifte, tek ato shoqërore apo familjare me nga 3, 4, apo 5 persona. Gjithashtu keni mundësi që të zgjedhni edhe apartmentin tuaj, ku përfshihet guzhina dhe pjesët tjera përcjellëse.

“Globi” i Velipojës ofron për pushuesit e tyre pako të ndryshme duke filluar me ato vetëm fjetje dhe mëngjes, e deri tek full pansion me ushqim të plotë gjatë ditës.

Një thirrje për pushuesit familjarë, e sidomos ata me fëmijë të vegjël apo edhe të moshuar të moshës së tretë, “Hotel Globi” ka një super obor përpara ku të moshuarit shijojnë qetësinë bregdetare të cilën e prishin vetëm përplasja e valëve të detit, por edhe për fëmijët të cilët mund të argëtohen pas kthimit nga plazhi pa pasur frikë për prindërit e tyre se mos po rrezikohen qoftë nga trafiku apo ndonjë gjë tjetër.

Ju ftojmë që të kontaktonin në numrin e telefonit që po ua prezantojmë që të merrni abolutisht ofertën më të mirë ndonjëherë, për pushime fantastike në bregdetin Shqiptar.

 

+355 68 642 9107

SHPËRNDAJE