I ashtuquajturi PARK I PAQES,  eshte bere telenovele turke, jo vetem per nga koha e sterzgjatur e zhvillimit te punimeve, por edhe per “multifunksionalitetin” qe po rezulton ta kete ky park, sidomos pas hapjes se ketij pusi ne foto, e qe po duket nje ambient ideal per bretkosat.

Me ane te nje reagimi te tijin ne facebook, lidhje me kete pus, nenkryetari i PDSH-se, Ilir Sadriu ka thene se keto pamje perveq te shemtuara, jane edhe te rrezikshme per banoret e lagjes

Ja postimi i plote i Sadriut

“Te parku i paqës”, mund ta shihni “baushtellën e nemaçka mashinës”, e hapur në thellësi me shumë se 2 metra e të mbushur me ujë!

Përveç shëmtimit dhe katrahurës me këtë projekt në të këtë pjesë të qytetit , kjo gjendje e krijuar dhe e lënë në vendpunishte, rrezikon seriozisht çdo kalimtar të rastit e sidomos fëmijët që janë banorë të kësaj lagje.

Pushteti i katandisur, gjendja e turpshme!

SHPËRNDAJE