Në kuadër të projektit “Mendo për të tjerët, mendo per veten”,të enjten më datë 26 prill 2012 në sallën e Shtëpisë së Kulturës “Abdullah Krashnica“ në Preshevë shfaqen tre filma dokumentarë.

Preshevë,23

Filmat të cilë do ti prezantohen publikut preshevarë janë:
Ne ora 14:00 filmi nga Kroacia ” Nga kokrra ne fotografi”
Ne ora 16:00 filmi nga Italija “Une,familja ime rome dhe Vudi Alen”
Ne ora 18:00 filmi nga Holanda “Polici i padukshem”

Ky projekt nuk do të jetë profitabil,thjeshtë ka qenë interesi i prezantimit para publikut preshevarë.

SHPËRNDAJE