I quan spekulime gazetareske fjalët se kryeministri Hashim Thaçi do të emërojë ministrin e jashtëm Enver Hoxhaj në postin e shefit të ekipit negociator.

 

E arsyeton qëndrimin në krye të ekipit duke aluduar në mënyrë lakonike: S’kam pse shkoj, sepse bisedimet me Serbinë nuk do të bëhen asnjëherë politike.

“Ne kemi biseduar dy herë për tema politike me Serbinë, në Rambuje dhe në Vjenë. Në dy rastet Serbia ka dështuar të bëjë marrëveshje. Ky është kapitull i mbyllur”, ka thënë Tahiri transmeton Telegrafi.

Sa i përket vazhdimit të dialogut, Tahiri thotë se janë duke pritur sinjale nga BE-ja.

SHPËRNDAJE