Tahiri thotë se mund të ketë marrëveshje me SerbinShefja e delegacionit të Kosovës në bisedimet me Serbinë, Edita Tahiri nuk përjashtoi mundësinë e arritjes së një marrëveshjeje me Serbinë gjatë kësaj jave.

Në intervistën për RTK-ën, ajo tha se ka përafrim qëndrimesh rreth lëvizjes së lirë, tregtisë, energjisë dhe telekomunikacionit. Marrëveshja mund të arrihet para vizitës së shefes së diplomacisë së BE-së të premten në Prishtinë.

SHPËRNDAJE