Bisedimet e ndara të ndërmjetësit të BE-së, Robert Kuper me palën kosovare dhe atë serbe, kanë rezultuar me shkëndijat e para për një marrëveshje të re për menaxhimin e integruar të kufijve.

http://www.botasot.info/img/Edita_Tahiri_16_.jpgBE-ja dhe SHBA-ja e kanë të qartë se nuk duhet të lejohet mashtrimi i radhës nga ana e Serbisë, në mënyrë që të bëjë zotime në letër dhe të mos i zbatojë në vepër”, ka thënë kryenegociatorja, Edita Tahiri.

SHPËRNDAJE