http://www.botasot.info/img/11limaj2011%5B1%5D.jpgSot do të dihet nëse gjykimi kundër deputetit, Fatmir Limaj dhe nëntë bashkëluftëtarëve të tij, të cilët akuzohen për rastin Kleçka, do të mbahet apo shtyhet për muajin shkurt.
Avokatët mbrojtës të Fatmir Limajt, kanë thënë se dokumentet që përmbajnë akuzën, pala mbrojtëse i ka marrë shumë vonë dhe nuk kanë pasur kohë t’i analizojë.

SHPËRNDAJE