Njëri nga studentët hyn në provim edhe profesori e pyet :  Si e ka pas emrin mbreti ma i suksesshëm francez?

Nuk e di! ..i përgjigjet studenti.

Napolon Bonaparta! Bërtiti profesori.

Studenti, ngritet dhe shkon kah dera..

Hej, kah ja ki msye? E vet profesori.
Po, ata thirri tjetrin..M’fal se mendova se po e thirr kandidatin tjeter.

————————————————-

 

HAJNAT DHE PLAKAT N’AUTOBUS

N’autobus hijin tre hejna edhe thojin:
Nxjerrni paret edhe bahuni gati me ju dhunue.

Kur shka me pa, krejt plaka autobusi.
Plakat bërtasin ku-kuuu qyqeeee.

Njani nga hajnat thot: Ok, ok  s’ka problem, veq qato paret po ju marrim.
NUK E PATEM QESHTU MARRVESHJEN – piskaten plakat…

SHPËRNDAJE