Résultat de recherche d'images pour "BIA gasic"Preshevë, 31 korrik -“Agjecia e Sherbimit Informativ me ne krye te Bratislav Gashic, po ben abuzime të ashpra të burimeve shtetërore ne emer te parise se Vucicit (SNS)..* shkrojk dite me apre gazeta e serbe “Kurir”. Pa bere 48 ore ministri i MUP-it të Serbise Nebojsa Stefanovic ju eshte pergjigjur gazetes se Beogradit duke demantuar permes nje deklartata në vazhdim.

Ministri i Brendshëm Nebojsa Stefanovic ka kritikuar ashper gazetën “Kurir” (“Stefanović: Skandalozno kriminalizovanje BIA-e i Gašića) sepse siç tha ai, shkrimet e saj per “kriminalizimin”  e Agjencionit Informativ të Sigurimit (BIA) dhe drejtorit të saj Bratislav Gashic, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Stefanovic shkrim e Kurir mbi abuzimet e BIA -s i ka konsideruar “absolutisht te pa vertat dhe skandaloze”. Sipa sshefi tr MUP-it Srtafanovic  “eshte kjo një përpjekje për të minimizuar agjenciner si dhe për të reduktuar aftësinë e saj për t’iu përgjigjur sfidave me të cilat Serbia është duke u përballur”

“Ne ofrojmë mbështetje të plotë Bratislav Gashicit si dhe të gjithë njerëzve në BIA në kryerjen e punës së madhe që është e rëndësishme për sigurinë e të gjithë qytetarëve të Serbisë”, ka thënë Stefanoviq në një deklaratë.

SHPËRNDAJE