Preshevë, 28 prill  -Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq ka thënë se situata në jug të Serbisë është qëndrueshme dhe nën kontroll.” (“Nema napetosti na jugu Srbije. Stabilna i pod kontrolom”.) transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Stankovic shtoi se komunat e Preshevës dhe Bujanocit në natën e enjte nuk ka pasur tensionnime te situatës.

Tha ministri i jashtëm serb Ivica Daçiç se si kriza politike në Maqedoni nuk është vetëm lokale, por edhe problem rajonal.

SHPËRNDAJE